EN
EN

Žganjice

Košutnik
Domača ekološka grenčica, v kateri se je macerirala korenina Rumenega svišča (Gentiana lutea). Odličen digestiv brez dodanega sladkorja.
Orehovec
Ekološke orehe smo macerirali v domačem ekološkem destilatu. Dodana ekološka zelišča le še poudarijo harmonijo okusa. Z minimalnim dodatkom sladkorja.
Kraški pelinkovec
Domači ekološki destilat, kateremu je poleg kraških zelišč dodan poparek Pravega pelina (Artemisia ambsinthium). Vsa zelišča so ekološka, nabrana na Krasu in Nanosu. Dodano minimalno sladkorja.
Potentilo
Domači ekološki digestiv, v katerem se macerirata korenina Srčne moči (Potentilla erecta) in kraški šetraj (ki vrača moškemu moč nazaj) in cvet kapucinke. Brez sladkorja.
Kraška travarica
Domači ekološki destilat, kateremu je pri drugi destilaciji dodanih 26 zelišč. Zelišča so ekološka, nabrana na Krasu in Nanosu, ter skrbno posušena na posestvu Santei. Brez sladkorja.
Kraški zdravilec
Domači ekološki destilat, v katerem 12 mesecev mareciramo preko 40 ekoloških zelišč, ki jih naberemo na Krasu in Nanosu. Z minimalnim dodatkom sladkorja.
Brand
Domači vinjak iz ekološkega vina Santei. Zorjen 4 leta v lesenem sodu/bariku iz slovenskega hrasta. Omejena serija.
Kraška Grappa
Domači destilat iz ekološkega grozdja Santei. Destilirano po tradicionalni metodi. Brez dodanega sladkorja.
Gin
Santei Gin SKRASA No. 19 je prvi Slovenski ekološki gin. Vse sestavine, vključno z njegovo osnovo, ki je ekološki destilat vina Santei; so ekološke. Na okusu ga odlikujeta mehkoba in harmonija, ki se prepletata z omamnimi vonjavami krasa. Nežnemu vonju brinovih jagod, ki jih vonjamo na začetku, se pridružita vonja sivke in rožmarina, v ozadju pa vohamo šopek kraških zelišč, kar ginu Santei daje telo, globino in krepost. Santei gin vsebuje 19 sestavin. Kraška zelišča (brinove jagode, sivka, kraški šetraj, rožmarin in ostale) smo nabrali na Nanosu, Golakih, Čavnu in Kraški planoti. Sivka je iz laste ekološke njive. Zelišča so bila pri tretji destilaciji dodana prvovrstnemu vinskemu destilatu Santei in nastal je odličen Santei gin SKRASA No. 19.